Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Behangopmaat.be
Behangopmaat.be

Stickers op maat

Met een interieursticker kan je een ruimte een mooi accent geven. Of het nu gaat om een leuke quote of een mooie tekening, met een muursticker kan je snel een kamer een warme toets geven. Hier vind je info en inspiratie voor het aanbrengen van muurstickers.

 

Muurstickers kinderkamer

Met muurstickers kan je een kamer een gezellige toets geven. Daarom zijn ze ideaal voor slaapkamers, en kinderkamers in het bijzonder. Ze zijn makkelijk aan te brengen en maken meteen een verschil voor de sfeer van de kamer. Zo kan je kind genieten van een originele muurdecoratie die je snel kan aanbrengen. Bovendien kan je muurstickers doorgaans ook vrij makkelijk verwijderen.

Er zijn heel wat opties voor het uitzicht van een muursticker. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een natuurthema of sport. Je kan ook de naam van je kind in stickervorm op de muur plakken.

 

 

Muursticker woonkamer

Ook in de woonkamer vormen muurstickers een aangename toets. Je kan kiezen voor stickers die meteen in het oog springen, maar er zijn ook subtielere varianten verkrijgbaar. Op die manier kan je zelf je muurdecoratie vormgeven.

 

Muursticker op maat

Wil je de muurdecoratie van je woning piekfijn in orde krijgen? Dan kan je kiezen voor een muursticker op maat. Je kan kiezen uit heel wat ontwerpen. Daarnaast kan je vaak ook kiezen uit verschillende afmetingen en kleuren zodat de sticker perfect past bij je interieur. Soms is het zelfs mogelijk om eigen ontwerpen in te sturen zodat je zelf helemaal in de hand hebt hoe de sticker er gaat uitzien.

 

Muurstickers kopen

Wil je een leuk accent toevoegen aan een kamer met behulp van een muursticker? In de webshop kan je een kijkje nemen in het uitgebreide aanbod aan muurstickers.Klik hier om naar de webshop te gaan.